Ladylaw   FB
Lakipalveluja naisille

-
Sopuero-palvelu
Lue lisää »
Ladylaw ei toistaiseksi ota uusia asiakkaita. Sivuston päivitys on päättynyt vuoden 2015 lopussa, joten osa tiedoista ei ehkä enää ole ajan tasalla.
   

 
Ladylaw Oy on vuonna 2010 perustettu perhe- ja perintöoikeuteen erikoistunut lakipalvelu, joka tarjoaa lakineuvontaa asiakkailleen: sinkuille, perheille ja ikäihmisille elämän kaikkiin vaiheisiin. Ladylaw auttaa pohtimaan niin pieniä kuin suuria oikeudellisia kysymyksiä, jotta mahdollinen muutos parisuhteessa tai elämässä aiheuttaisi mahdollisimman vähän taloudellisia huolia.

Perhe- ja perintöoikeuteen liittyy suuri määrä oikeudellisia säännöksiä. Onkin tärkeää varautua eri tilanteisiin ja tehdä tarvittavat sopimukset ajoissa, jotta vältytään pitkiltä, ikäviltä ja kalliilta oikeusriidoilta. Ladylaw:n asiakkaita ovat ihan tavalliset ihmiset, jotka haluavat tietää perhe- ja perintöoikeuden vaikutuksesta omaan tilanteeseensa. Esimerkiksi erotilanteessa Ladylaw voi toimia yhteisenä puolueettomana juristina. Pyrkimyksenä on aina estää turhat riidat ja saada paras mahdollinen lopputulos molemmille osapuolille.

Ladylaw palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti niin, että asiakas saa asiantuntemuksen lisäksi turvaa ja mielenrauhaa. Ensin tavataan ja tehdään tilannekartoitus, jonka pohjalta neuvotaan, miten asioissa kannattaa edetä. Kotikäynnit pääkaupunkiseudulla samaan hintaan!

 
-